Werken bij

Werken bij TiM Letselrevalidatie

Werken bij TiM Letselrevalidatie

Vacatures

De organisatie

T.i.M. Letselrevalidatie is in 2018 vanuit passie ontstaan met als missie om mensen met aanhoudende klachten na ongeval te leren hun grenzen te verleggen. Samen creëren we nieuwe duurzame mogelijkheden die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Daarin geloven we in zelfredzaamheid en de kracht van interdisciplinair werken om gedragsverandering duurzaam te laten zijn.

T.i.M. Letselrevalidatie is een klein bedrijf en heeft een zogenaamde “platte” organisatie.  We geloven dat de professionals op de werkvloer moeten bepalen hoe ze zowel hun zorgkwaliteit als hun eigen belastbaarheid optimaal kunnen houden.
Het raamwerk van de organisatie moet ondersteunend zijn aan de medewerkers, niet andersom. Dit betekent dat er geen managementlaag is en iedere professional naast zijn expertise een passende rol mag vervullen die bijdraagt aan de gehele organisatie.
Elke vestiging heeft een klein zelfsturend team (5 professionals en 1 zorgondersteuner). Tussen de vestigingen onderling is er zowel inhoudelijk als organisatorisch contact (denk aan intervisie, teamdagen of inhoudelijk scholing). De rollen die organisatorisch worden opgepakt zijn overkoepelend in de gehele organisatie.

Onze cultuur

Onze kernwaarden zijn creativiteit, duurzaamheid en onafhankelijkheid. We geloven dat ieder mens uniek is. Dat betekent dat elk traject anders is en dat vraagt deskundigheid van al onze professionals. We gaan altijd voor een duurzaam herstel, waarbij we kijken naar de oplossing van de grondoorzaak van de klachten en uitgaan van mogelijkheden. We geloven dat zelfredzaamheid en hard werken daarbij essentieel zijn. We werken persoonlijk en op maat, waarbij we duurzame relaties aangaan met zowel onze cliënten als onze verwijzers.
Onze eerlijkheid, openheid en transparantie hoor je terug in al onze interne en externe gesprekken, lees je terug in onze verslagen en zie je terug in onze behandelmethode.

Telefonisch contact?

Maandag – vrijdag | 09.00 – 17.00

Kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Vragen?

Stuur je vraag naar

Het Together in Motion Team

Uiteenlopende specialiteiten die elkaar perfect aanvullen qua persoonlijkheid en specialismen.
Zo ontvang jij op elk vlak de beste begeleiding!

TiM Letselrevalidatie staat voor

Onafhankelijk en altijd in belang van client

Enthousiast, betrokken en ervaren team

Traject op maat voor jou

Korte wachttijden

Ervaringen met TiM Letselrevalidatie

“Na mijn ongeluk (kop-staart botsing op de snelweg door een file) ging ik gewoon weer door met de alledaagse bezigheden. “Gaat wel weer over” dacht ik nog. Helaas de klachten gingen niet vanzelf weg. De pijn, het slechte slapen, vermoeidheid en de groeiende emoties werden heftiger. Ik kreeg steeds minder energie en ondernam minder. Uit vermoeidheid bleef ik thuis, ging meer op de bank en in bed liggen. Ik herkende mezelf niet meer! Opeens voelde ik paniek: “Wat als dit niet meer overgaat?” Ik had toekomstplannen, wilde alles uit mijn leven halen maar voelde allen nog maar onmacht. Alsof ik geen controle meer had over mijn lijf en leven. En niemand wist me te begeleiden. Dat veranderde toen ik bij TIM terecht kwam.

Bart, cliënt T.i.M. Letselrevalidatie

Bart

Na mijn auto-ongeval mocht ik na een volledige check in het ziekenhuis wel meteen naar huis met wat pijnstilling. Eenmaal thuis werd de pijn pas na een paar dagen erger, ik verstijfde helemaal. Ik had pijn in mijn nek schouders en enorme hoofdpijn. Het werd steeds erger, en ik sliep er slecht van. De mist in mijn hoofd, pijn in lijf en het niet kunnen slapen maakte dat ik steeds angstiger werd en meer medicatie kreeg. Ik kon niet meer werken en thuis werd de hoek van de straat al een uitdaging. Via mijn arbeidsdeskundige kwam ik 1 jaar na mijn ongeval bij T.i.M terecht. Hun aanpak was zo gericht op mij dat ik steeds meer vertrouwen in mezelf kreeg, van mijn medicatie afkwam, weer plezier had om te bewegen en samen met hen auto durfde te rijden waardoor ik meer vrijheid terugkreeg. Ik kreeg weer controle over mijn emoties en leven. In samenwerking met de arbeidsdeskundige en T.iM. ging ik weer opbouwen in werk. Ik werk weer volledig en dat doet me heel erg goed! De pijn is niet helemaal weg maar ik heb mijn leven op een andere manier terug en maak nog steeds stapjes.

Bedankt team! Gr Adam

Adam

Nieuwtjes van TiM Letselrevalidatie!

Pijn: het beschermingssyteem

Pijn is een veelvoorkomende ervaring die we allemaal kennen. Of het nu gaat om een lichte pijn na een kleine verwonding of om een langdurige,

Go to Top