Visie

Onze kernwaarden zijn creativiteit, duurzaamheid en onafhankelijk. We creëren vertrouwen, zijn deskundig en werken samen met iedereen die betrokken of nodig is.

Visie

We creëren vertrouwen, zijn deskundig en werken samen met iedereen die betrokken of nodig is.

Waarden

Wij geloven dat ieder mens en zijn situatie uniek is. Om hier goed bij aan te sluiten maken we gebruik van onze creativiteit en onze deskundigheid. Samen met de cliënt kiezen we voor de beste passende begeleiding. Dit betekent dat we gaan voor samenwerking, behandeling op maat en dat elk behandeltraject anders is.

Wij geloven dat zelfredzaamheid en veerkracht essentieel zijn voor duurzaam herstel en daarom kiezen we voor structurele verandering (oplossing van de grondoorzaak) geïnspireerd door de toekomst niet door het verleden. Het creëren van een dergelijke verandering vraagt een goede samenwerking met een wederkerig vertrouwen in de basis. Wij gaan daarom voor duurzame relaties met onze cliënten, de medewerkers en de verwijzers.

Onze eerlijkheid, openheid en transparantie is hiervoor onmisbaar en is de basis van ons bestaan en onafhankelijkheid.

Samen in beweging
TiM Letselrevalidatie intake

Belang van cliënt

Na een ongeval kunnen klachten een complexe vicieuze cirkel van pijn, angst en frustratie creëren. Dit heeft een negatieve invloed op het gehele leven (privé, sociaal en op werkvlak). Het doel tijdens het traject is om samen deze vicieuze cirkel te doorbreken en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Samen met het team creëren we ruimte en vertrouwen voor nieuwe en duurzame mogelijkheden.

Wij bieden kennis en inzicht in de klachten en de herstelbelemmerende en herstelbevorderende factoren. Daarbij geven wij duurzame ondersteuning (oplossing voor de lange termijn), waarbij eigen verantwoordelijkheid en perspectief (doelgericht) centraal staat. Hierdoor bewandelt cliënt samen het team de weg naar (optimaal) herstel.

TiM Letselrevalidatie

Bij Together in Motion Letselrevalidatie werken wij met je samen! Ieders situatie is anders. Zo ook onze aanpak. Samen met jou gaan wij opzoek naar de beste aanpak. Dit doen wij in een klein team met verschillende specialisaties.

In duidelijke stappen naar herstel

Stappen naar herstel

Het Together in Motion Team

Uiteenlopende specialiteiten die elkaar perfect aanvullen qua persoonlijkheid en specialismen.
Zo ontvang jij op elk vlak de beste begeleiding!

TiM Letselrevalidatie staat voor

Onafhankelijk en altijd in belang van client

Enthousiast, betrokken en ervaren team

Traject op maat voor jou

Korte wachttijden

De fases van revalidatie

Telefonisch contact?

Maandag – vrijdag | 09.00 – 17.00

Kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek

Vragen?

Stuur je vraag naar

Meld je aan voor

Een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We leren je graag kennen en vertellen je alles over het programma en de werkwijze

Meld je aan voor

Een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek.

We leren je graag kennen en vertellen je alles over het programma en de werkwijze