Coronamaatregelen

Het zal niemand zijn ontgaan dat er weer toename zijn qua COVID-19 besmettingen. Wij doen er alles aan om bij te dragen aan het tegengaan van deze stijging. We hebben op de vestigingen de nodige maatregelen getroffen zodat iedereen contactoppervlakken kan ontsmetten en er voldoende afstand kan worden gehouden. 

Bij verkoudheids- en griepklachten vragen we iedereen thuis te blijven en zich op corona te laten testen. De uitslag van deze test horen wij graag.

Wil je liever niet naar de vestiging komen? Dan kan de behandelingen op afstand via videobellen plaatsvinden. Neem hiervoor per mail (info@timletselrevalidatie.nl) of telefoon (085-4844097) contact met ons.

UPDATE – 01-10-2020:

De Rijksoverheid heeft in een dringend advies aangegeven mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes (https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/09/30/dringend-advies-tot-dragen-van-mondkapjes).

Dat betekent dat wij met mondkapje op werken. Daarbij willen wij jou ook vragen een mondkapje mee te nemen en te dragen bij het betreden van ons pand ?.

Niet verplicht, wel gewaardeerd❤️.

Together We Control The Virus!

UPDATE – 14-12-2020:

Via deze weg willen we iedereen informeren over het beleid van TiM Letselrevalidatie naar aanleiding van de recent aangekondigde maatregelen over COVID-19.

In het belang van onze cliënten zullen wij de begeleiding zoveel mogelijk op onze locaties in De Lier en Nieuwegein blijven voortzetten. Uiteraard volgen wij hierbij de (gedrags)regels uit de richtlijn van de overheid. Indien gewenst kunnen wij de begeleiding ook geheel online aanbieden.