Aanmelden

Aanmelden voor kennismakingsgesprek

We geven hierin informatie over het programma en onze manier van werken.
Nog belangrijker is dat jij een gevoel krijgt van onze omgeving, de mensen en dat gevoel moet goed zijn!

Aanmelden voor kennismakingsgesprek

We geven hierin informatie over het programma en onze manier van werken.
Nog belangrijker is dat jij een gevoel krijgt van onze omgeving, de mensen en dat gevoel moet goed zijn!

Kennismakingsgesprek

U wilt zich aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om beter voorbereid te zijn op dit gesprek, vragen we u onderstaande gegevens zo goed mogelijk in te vullen. Uw gegevens zijn volgens de AVG wet beschermd en worden verwijderd wanneer u niet verder gaat in de procedure.

Heb je nog vragen?

We vertellen je graag alles over het programma en de werkwijze, bel of mail ons gerust op:

(0)85 666 71 03
info@timletselrevalidatie.nl

Onze locaties

locatiedelier

De Lier

Veilingweg 16a
2678LN De Lier

TiM-locatie-Nieuwegein

Nieuwegein

Archimedesbaan 13
3436ME Nieuwegein

Het Together in Motion Team

Uiteenlopende specialiteiten die elkaar perfect aanvullen qua persoonlijkheid en specialismen.
Zo ontvang jij op elk vlak de beste begeleiding!

TiM Letselrevalidatie staat voor

Onafhankelijk en altijd in belang van client

Enthousiast, betrokken en ervaren team

Traject op maat voor jou

Korte wachttijden

Ervaringen met TiM Letselrevalidatie

“Na mijn ongeluk (kop-staart botsing op de snelweg door een file) ging ik gewoon weer door met de alledaagse bezigheden. “Gaat wel weer over” dacht ik nog. Helaas de klachten gingen niet vanzelf weg. De pijn, het slechte slapen, vermoeidheid en de groeiende emoties werden heftiger. Ik kreeg steeds minder energie en ondernam minder. Uit vermoeidheid bleef ik thuis, ging meer op de bank en in bed liggen. Ik herkende mezelf niet meer! Opeens voelde ik paniek: “Wat als dit niet meer overgaat?” Ik had toekomstplannen, wilde alles uit mijn leven halen maar voelde allen nog maar onmacht. Alsof ik geen controle meer had over mijn lijf en leven. En niemand wist me te begeleiden. Dat veranderde toen ik bij TIM terecht kwam.

Bart, cliënt T.i.M. Letselrevalidatie

Bart

Na mijn auto-ongeval mocht ik na een volledige check in het ziekenhuis wel meteen naar huis met wat pijnstilling. Eenmaal thuis werd de pijn pas na een paar dagen erger, ik verstijfde helemaal. Ik had pijn in mijn nek schouders en enorme hoofdpijn. Het werd steeds erger, en ik sliep er slecht van. De mist in mijn hoofd, pijn in lijf en het niet kunnen slapen maakte dat ik steeds angstiger werd en meer medicatie kreeg. Ik kon niet meer werken en thuis werd de hoek van de straat al een uitdaging. Via mijn arbeidsdeskundige kwam ik 1 jaar na mijn ongeval bij T.i.M terecht. Hun aanpak was zo gericht op mij dat ik steeds meer vertrouwen in mezelf kreeg, van mijn medicatie afkwam, weer plezier had om te bewegen en samen met hen auto durfde te rijden waardoor ik meer vrijheid terugkreeg. Ik kreeg weer controle over mijn emoties en leven. In samenwerking met de arbeidsdeskundige en T.iM. ging ik weer opbouwen in werk. Ik werk weer volledig en dat doet me heel erg goed! De pijn is niet helemaal weg maar ik heb mijn leven op een andere manier terug en maak nog steeds stapjes.

Bedankt team! Gr Adam

Adam

Nieuwtjes van TiM Psychologie!

Pijn: het beschermingssyteem

Pijn is een veelvoorkomende ervaring die we allemaal kennen. Of het nu gaat om een lichte pijn na een kleine verwonding of om een langdurige,

Go to Top